Billigt snabblån låna pengar

Billigt snabblån

4.4 25

snabblån

Låna pengar till oförutsedda avgifter

Snabblån

Snabblåndirekt har listat några av de mest attraktiva lånen som finns på marknaden idag.Vi ställer långivarna mot varandra så att du som låntagare kan göra en egen bedömning om vilket lån som passar dig bäst. Med en lättnavigerad hemsida når du fram till alla långivare vi har på sidan och kan gå in på detaljnivå och se hur vi recenserat dem. Du kommer vidare till långivarens hemsida med ett knapptryck och kan läsa vidare mer noggrant vad som gäller för lånet du är intresserad av.

En fråga som ofta dyker upp är: “Jag har en betalningsanmärkning, kan jag ändå ta ett lån?”

Ett flertal långivare erbjuder lån även fast den som ansöker har en anmärkning. De gör helt enkelt en granskning av din ansökan utan UC och ser över andra faktorer som spelar in för om du är en kandidat för lånet. Vissa långivare är hårdare än andra och nekar fler låntagare, vissa har lite snällare villkor och släpper igenom ansökningar ändå. Läs noggrant igenom villkoren för lånen så du har en god uppfattning om vad som gäller för just ditt lån.

Ha alltid som avsikt att betala av lånet enligt avbetalningsplanen. Skulle du mot förmodan inte kunna betala i tid så vet vi att flera av långivarna har flexibla återbetalningar vilket innebär att du t.e.x kan skjuta på förfallodatumet, vänta en månad med att betala, utöka lånet med mera. Det gör att du har tid på dig att ordna upp ekonomin innan återbetalning. Kan du i alla fall inte följa återbetalningsplanen så bör du kontakta långivaren och berätta om din situation och försöka lösa det med deras kundservice.

Hur snabbt får jag in pengarna på kontot?

De flesta långivare har väldigt snabba utbetalningar. Du kan ha pengarna på kontot inom 15 minuter efter att din ansökan blivit godkänd eller 2 bankdagar efter. Det beror helt på vilken långivare du väljer. Du bör se över villkor och kostnader och inte endast välja långivare efter hur snabb utbetalning de har. De flesta långivare har olika villkor och avgifter.

snabblånade pengar

Ränta och avgifter för snabblån

I relation till vanliga lån som du tar för ditt hus, renovering eller större inköp så är räntas betydligt högre hos ett av marknadens bästa snabblån. Detta är dock helt naturligt till följd av den korta återbetalningstiden, och är alltså ingenting konstigt. På papper kan det verka blodigt och allvarligt, men i verkligheten och under förutsättning man har återbetalningsförmåga handlar det inte om mer än ett par hundralappar i kostnad (beroende på summa man lånat såklart). För dig som vill låna högre belopp kan det emellertid vara fördelaktigt att kolla närmare på lån med länge avbetalningstid och snällare villkor räntemässigt. Mer info om räntor finns på Wikipedia.

Konsumenternas är en webbplats med mycket nyttig info om räntor och annat.

Jämför snabblån

Att jämföra kostnader och försöka hitta den billigaste lånelösningen är väl investerad tid. Kreditgivarna.se skriver mer om olika typer av lån och krediter.

Påminnelseavgifter smslån

Om oturen skulle vara framme och du faktiskt inte kan återbetala ettav alla billiga smslån så kommer du få uppleva någonting som kallas påminnelseavgift. Detta skiljer sig dock inte nämnvärt från en påminnelseavgift hos en faktura från vilken leverantör eller företag som helst. En påminnelseavgift levereras vanligtvis via vanligt post (även om du fått ursprungliga fakturan via e-post) och brukar landa på mellan 50 – 150 SEK. För att inte låta ärendet eskalera rekommenderas det att så snabbt som möjligt återbetala ditt lån med vederbörande påminnelseavgift. På så sätt undviker du ännu högre kostnader. Här finner du Snabblån på 10000 kr.

Ansökan sms lån – hur fort går det?

Normalt så kommer du få ett omedelbart svar samma dag som du ansökt för ett specifikt lån. Detta svar indikerar ifall du är berättigad lånet du ansökt om eller inte. Ibland kan det ta någon arbetsdag extra beroende på hur högt tryck det är hos långivaren i form av kunder och ansökningar (eller vilken tid på dygnet du ansöker). Ifall du blir godkänd får du smidigt veta detta via sms eller e-post och det är heller inte ovanligt att pengarna utbetalas samma dag.

låna pengar

Nya långivare 2017

Under 2017 tillkommer ett antal nya långivare på Snabblåndirekt.com. Tanken är att alltid lista de bästa, billigaste och mest populära långivarna i Sverige, vilket ställer vissa krav på att nya lån och erbjudanden måste tillkomma samtidigt som andra erbjudanden tas bort. Vi tar tacksamt emot förslag och tips på långivare som du tycker bör finnas med på denna webbplats. De krav som finns på bankerna eller kreditgivarna är att de är godkända av Finansinspektionen, och erbjuder snabblån till låga kostnader, och utan finstilta lagtexter som kan försvåra det för låntagaren.

Smslån med och utan UC finns också listade här på webbplatsen. Allt för att göra sökandet efter det bästa lånet så enkelt som möjligt.