SMS lån

Här hittar du billiga smslån från ett stort antal populära långivare på den svenska marknaden. Vi arbetar aktivt för att ständigt hålla listan uppdaterad och fyller så ofta som möjligt på med nya, spännande och framför allt billiga lån och erbjudanden.

Ansök om sms lån billigt utan uc

Smslån utan uc finns tillgängligt och erbjuds billigt av många aktörer på marknaden. Att det inte är någon “UC” innebär att kreditgivaren erbjuder lån utan kreditupplysning till låntagare. Läs mer om SMS-lån och hur denna trend startade under 2006.

Låneformen har under sina tio år i Sverige växt allt mer och har idag tusentals kunder varje månad. Därför är det ett stort antal ansökningar om billigare smslån utan uc som kommer in dagligen.

Låna i 30, 60 eller 90 dagar

Välj ett erbjudande som har en återbetalningsplan som passar din ekonomiska situation. Många smslån återbetalas redan efter 30 dagar, men alternativa kredittider finns, exempelvis är 90 dagars lån snabbt växande, mycket på grund av det faktum att lånet blir enklare att återbetala om det delas upp över flera inbetalningar.

Billiga sms lån 1000 kr

Ansök om ett snabblån eller billigt smslån på 1000 kr billigt online. Det stora antalet långivare på marknaden gör att priserna för snabblån, SMS lån och andra snabba krediter ökar. Detta innebär lägre priser för vanliga konsumenter och privatpersoner.

Smslån 5000 kr

När du ansöker om ett snabblån på 5000 kr finns det olika långivare som kontrollerar din kreditvärdighet på lite olika sätt. Snabblån under 10 000 kronor kan oftast godkännas utan sedvanlig kreditupplysning via UC eller likvärdig tjänst.

Smslån 10 000 kr

Snabblån på 10 000 kr eller mer delas ofta upp i flera återbetalningar. Om ett lån kostar 2000 kronor över tre månader blir totalkostnaden för lånet 12 000 kr inklusive avgifter. Alla lån har olika avtal, läs därför noggrant.

Låna över 20 000 kr

Snabblån över 20 000 kronor har ofta en återbetalningstid på ca 3-5 år. Dessa lån kan ibland kallas “årslån” eller mindre privatlån. Dela upp betalningen för att få en lägre månadskostnad.

Smslån på 1000 – 5000 kr

Små och snabba smslån på mindre summor, exempelvis 1000 kronor är vanligast. Ofta kan lån upp till 5000 kronor tecknas utan att långivaren ställer krav eller kontrollerar din inkomst. Dessa mindre lån och kreditavtal är dessutom enklare att återbetala än större lån.

Lån över 10 000 kr

Om du vill låna över 10 000 kronor kan det krävas att du anger vad du har tänkt att använda pengarna till. Långivaren kan också göra sedvanlig kreditkontroll på dig som ansöker om lånet. Ett sätt att förbättra förutsättningarna för lånets betalning kan vara att lägga upp en längre återbetalningsplan.

Gratis smslån

I vissa fall kan räntefria eller gratis smslån ges ut till personer som vill ta ett mindre lån. Det innebär att det första lånet inte kostar någonting extra eller att det är räntefritt. Här kan du se och jämföra långivare som erbjuder räntefria och gratis smslån och även se det maximala beloppet du kan låna gratis och avgiftsfritt.

Bland de långivare som ger långivaren möjligheten att ta ett räntefritt eller gratis smslån, brukar beloppet ligga mellan 500 till 6000 kr. Anledningen till varför långivaren går med på att låta dig ta ett smslån gratis är för att öka förtroendet.

Om smslånet är gratis finns det ingen risk att hamna i en situation där man inte kan betala tillbaka smslånet och få höga kostnader som ett resultat av detta. Det är heller ingen stor risk för långivaren att erbjuda gratis smslån i och med att det endast gäller första gången långtagaren tar ett lån.

Man kan se räntefria eller gratis smslån som ett test lån där du som låntagare får uppleva hur snabbt och enkelt det är att ta ett smslån. Processen att ta ett vanligt smslån, som då inte är gratis, skiljer sig nämligen inte speciellt mycket från gratislånet.

Om du har betalningsanmärkningar behöver detta inte vara ett hinder. Trots betalningsanmärkningar brukar man kunna få ta ett räntefritt eller gratis smslån beroende på långivaren.

sms-lån-som-beviljar-alla

Frågor och svar (FAQ)

1. Vad är ett smslån?

Smslån är ett mindre lån eller blancolån som har fått namnet eftersom tidigare gjorde man ansökan endast via SMS. Nu kan man ta “smslån” via långivares hemsidor. Klicka HÄR för att läsa mer om smslån.

2. När kan jag ansöka om lån?

Vanligtvis kan du kan ansöka och få besked under alla arbetsdagar. Detta gäller både låneansökningar via långivarens hemsida såväl som via SMS.

3. kostar det något att ansöka om ett smslån?

Normalt sett är det kostnadsfritt att ansöka om lån via långivarens hemsida. Om du ansöker via SMS kan det tillkomma en liten avgift.

4. Kan jag ta ett lån hos en långivare trots att jag redan har ett lån hos ett annat företag?

De flesta långivare tillåter att du har flera lån, men det är inte alltid fördelaktigt och det är viktigt att kunna betala tillbaka lånen. Annars riskerar du att få en betalningsanmärkning.

5. Behöver jag någon säkerhet eller pant när jag tar ett lån?

Det beror på vilket lån du tar. Tar du ett smslån är det ett blancolån, det vill säga ett lån utan säkerhet. Om du tar ett bolån eller billån är det du köper ofta en säkerhet för lånet.

6. Går det att betala tillbaka lånet före utsatt förfallodatum?

Normalt sett kan du alltid betala tillbaka ditt lån när som helst under lånetiden.

7. Om jag har betalningsanmärkningar, är det omöjligt för mig att ta ett lån?

Det beror på vilket lån du vill ta och vilken långivare du vänder dig till. Vissa långivare har som grundkrav att du inte får ha betalningsanmärkningar, andra godkänner det om du har en god ekonomi i dagsläget.

8. Hur ska jag ta reda på mitt skuldbelopp?

Vanligen ska du kunna kontakta din långivares kundservice eller logga in på långivarens hemsida för att se hur stor din skuld är.