Låna pengar idag

Behöver du låna pengar idag så har du hittat till rätt sida. Vi vägleder dig till rätt lån. Vi har ett stort antal utvalda långivare på vår sida som kan ge dig lånet du söker. Ibland så fort som 15 minuter efter att en ansökan blivit godkänd. Är det snabba pengar du behöver så är snabblån rätt väg att gå.

När du lånar pengar så behöver du inte berätta vad de ska användas till så det är fritt fram att ansöka till nästan vad som helst. Semesterpengar, billån, kontantinsatser, nya dator, nya kläder eller resor är några exempel på vad pengarna kan användas till. Du betalar sedan tillbaka per månad och en låg kostnad vilket gör att ett snabblån oftast inte känns av allt för mycket när lönen kommer. Vi vill också upplysa om att inte låna pengar om du inte kan betala tillbaka.

Ta ett lån direkt

Våra långivare har olika villkor, räntor, fördelar och nackdelar. Vi har recenserat långivarna och tagit fram nyttig information. Du kan läsa dig till vilken långivare som passar bäst för dig och välja därefter.

Vi har lån som passar alla, det gäller bara att du får all info för att ta rätt beslut. Det är det vi arbetar för. Vi tillhandahåller all information vi kan med så mycket transparens vi kan.

Genom att visa de bästa långivarna och ge dig korrekt information så får du ett underlag för att bedöma vad som passar dig.

Fundera över vad du ska använda pengarna till, hur mycket du behöver låna och när du vill att det ska vara återbetalt. Det underlättar processen att hitta din långivare.

Hur går låneprocessen till?

Steg 1

Hitta rätt långivare och bestäm vilket belopp och återbetalningstid som passar dig. Försök att räkna på hur mycket du har råd att låna. De flesta har råd att ta ett lån, frågan är bara hur mycket du har råd med. Många lån går att få till en låg månadskostnad så att det blir enkelt att återbetala lånet.

För att långa pengar idag behöver du först hitta långivaren som passar dig. Vi vägleder dig här på snabblåndirekt! Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att ställa dina frågor till oss via e-post. Det mesta kan du läsa dig till direkt här på vår hemsida.

Steg 2

Ansök om ditt lån via långivarens hemsida. Skriv med i ansökan vad du tror att långivaren behöver veta. Berätta om ditt jobb och hur din situation ser ut så att de får en helhetsbild av din återbetalningsförmåga. Din återbetalningsförmåga är avgörande för om låneansökan ska gå igenom. Olika långivare har olika höga krav. Om du har exempelvis en anmärkning kan det vara lägligt att välja en långivare som inte använder UC för att göra sin bedömning.

En bedömning av din ansökan kan som sagt göras på flera olika vis. Rätt långivare för dig kanske baserar bedömningen på din framtida betalningsförmåga istället för din historiska betalningsförmåga. Vi tycker som många andra långivare att du inte ska straffas för ett tidigare misstag. Det kan vara svårt att få lån på exempelvis banken om du har en anmärkning. Det tycker vi inte är rättvist då din situation kan se annorlunda ut nu än för 1 år sedan.

Steg 3

Godkänd ansökan innebär att du kommer få pengarna utbetalt till ditt konto. Det brukar inte ta lång stund innan du får pengarna insatt. Ej godkänd ansökan innebär att långivaren anser att det är för hög risk att låna ut pengar. Det kan också bero på att din ansökan inte är fullständig och det behövs kompletterande information. Hur som helst kan du alltid göra en ansökan hos en annan långivare.

Våra långivare

Här nedan kan du se en lista med utvalda långivare. Läs gärna recensionerna om långivarna och bilda dig en uppfattningen om vilken som skulle kunna passa för ditt lån.

Snabblån är ett enkelt, smidigt och relativt billigt sätt att låna pengar på. Ett banklån kan vara billigare men är ofta krångligt och tar lång tid att få igenom. Banken har ofta höga krav och gör kreditupplysningar, de ser över din lön och återbetalningsförmåga mer ingående. Om du är på jakt efter ännu fler alternativ på lånemarknaden rekommenderar vi att du kollar in Lånium.

För att låna pengar idag via snabblån har du en enklare ansökan som inte bedöms på samma sätt som bankerna gör. Det enklaste är att klicka på den långivare du tycker ser bra ut här ovan. Gå vidare till ansökan och skicka in den. Få sedan dina pengar insatt på kontot inom kort.