Räntor och avgifter för snabblån på internet

I relation till vanliga lån som du tar för ditt hus, renovering eller större inköp så är räntas betydligt högre hos ett av marknadens bästa snabblån. Detta är dock helt naturligt till följd av den korta återbetalningstiden, och är alltså ingenting konstigt. På papper kan det verka blodigt och allvarligt, men i verkligheten och under förutsättning man har återbetalningsförmåga handlar det inte om mer än ett par hundralappar i kostnad (beroende på summa man lånat såklart). För dig som vill låna högre belopp kan det emellertid vara fördelaktigt att kolla närmare på lån med länge avbetalningstid och snällare villkor räntemässigt. Mer info om räntor finns på Wikipedia.

Konsumenternas är en webbplats med mycket nyttig info om räntor och annat.

Jämför snabblån

Att jämföra kostnader och försöka hitta den billigaste lånelösningen är väl investerad tid. Kreditgivarna.se skriver mer om olika typer av lån och krediter.

Påminnelseavgifter smslån

Om oturen skulle vara framme och du faktiskt inte kan återbetala ettav alla billiga smslån så kommer du få uppleva någonting som kallas påminnelseavgift. Detta skiljer sig dock inte nämnvärt från en påminnelseavgift hos en faktura från vilken leverantör eller företag som helst. En påminnelseavgift levereras vanligtvis via vanligt post (även om du fått ursprungliga fakturan via e-post) och brukar landa på mellan 50 – 150 SEK. För att inte låta ärendet eskalera rekommenderas det att så snabbt som möjligt återbetala ditt lån med vederbörande påminnelseavgift. På så sätt undviker du ännu högre kostnader. Här finner du Snabblån på 10000 kr.

Ansökan sms lån – hur fort går det?

Normalt så kommer du få ett omedelbart svar samma dag som du ansökt för ett specifikt lån. Detta svar indikerar ifall du är berättigad lånet du ansökt om eller inte. Ibland kan det ta någon arbetsdag extra beroende på hur högt tryck det är hos långivaren i form av kunder och ansökningar (eller vilken tid på dygnet du ansöker). Ifall du blir godkänd får du smidigt veta detta via sms eller e-post och det är heller inte ovanligt att pengarna utbetalas samma dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *