Låna pengar till oförutsedda avgifter

Vi på Snabblåndirekt har listat några av de mest attraktiva lånen som finns på marknaden idag.Vi ställer långivarna mot varandra så att du som låntagare kan göra en egen bedömning om vilket lån som passar dig bäst. Med en lättnavigerad hemsida når du fram till alla långivare vi har på sidan och kan gå in på detaljnivå och se hur vi recenserat dem. Du kommer vidare till långivarens hemsida med ett knapptryck och kan läsa vidare mer noggrant vad som gäller för lånet du är intresserad av.

En fråga som ofta dyker upp är: “Jag har en betalningsanmärkning, kan jag ändå ta ett lån?”

Ett flertal långivare erbjuder lån även fast den som ansöker har en anmärkning. De gör helt enkelt en granskning av din ansökan utan UC och ser över andra faktorer som spelar in för om du är en kandidat för lånet. Vissa långivare är hårdare än andra och nekar fler låntagare, vissa har lite snällare villkor och släpper igenom ansökningar ändå. Läs noggrant igenom villkoren för lånen så du har en god uppfattning om vad som gäller för just ditt lån.

Ha alltid som avsikt att betala av lånet enligt avbetalningsplanen. Skulle du mot förmodan inte kunna betala i tid så vet vi att flera av långivarna har flexibla återbetalningar vilket innebär att du t.e.x kan skjuta på förfallodatumet, vänta en månad med att betala, utöka lånet med mera. Det gör att du har tid på dig att ordna upp ekonomin innan återbetalning. Kan du i alla fall inte följa återbetalningsplanen så bör du kontakta långivaren och berätta om din situation och försöka lösa det med deras kundservice.

Hur snabbt får jag in pengarna på kontot?

De flesta långivare har väldigt snabba utbetalningar. Du kan ha pengarna på kontot inom 15 minuter efter att din ansökan blivit godkänd eller 2 bankdagar efter. Det beror helt på vilken långivare du väljer. Du bör se över villkor och kostnader och inte endast välja långivare efter hur snabb utbetalning de har. De flesta långivare har olika villkor och avgifter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *